Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg med på Facebook

Få professionel hjælp til flisebelægning lige her

Mangler du hjælp til at få lavet en ny belægning i indkørslen eller på terrassen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Entreprenør Søren K har vi mange års erfaring inden for diverse former for flisebelægning, og derfor er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi servicerer primært kunder i Ikast, Herning samt resten af Midtjylland.

Vores dygtige gartnere har med tiden løst mange forskellige belægningsopgaver og kan derfor også hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med naturstensbelægning og grusbelægning for både privat- og erhvervskunder samt offentlige kunder.

Ingen opgaver er hverken for store eller for små til, at vi kan løse dem – og så endda til en god pris.

Vi tilbyder et stort udvalg af flisebelægning

Uanset om du mangler hjælp til lægning af fliser i din nye indkørsel eller i haven – eller andet flisearbejde, så står vi klar til at løse din opgave for dig. Grundet vores mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde mange forskellige former for flisebelægning. Vi kan eksempelvis varetage:

  • Belægning af terrasse
  • ​Fortove
  • ​Indgangspartier
  • ​Maskinlægning af belægningssten
  • ​Havegange
  • ​Andre udendørs arealer

Uanset hvilken opgave vi skal varetage, så garanterer vi konkurrencedygtige priser til alle kunder.

Der er flere gode grunde til at vedligeholde flisebelægning. Det pynter først og fremmest på hele bygningens udvendige udseende. Derudover kan du for eksempel minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny flisebelægning komprimeres underlaget, hvorved du undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Har du en opgave, vi skal løse for dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vores gartnere vurderer underlaget og afvandingsforholdet inden hver belægning, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed minimeres omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi tilbyder af flisebelægning? Så kontakt os på telefon 25 52 92 78 eller e-mail sk@soren-k.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig hurtigst muligt.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?​

Kontakt os ved at udfylde formularen. Vi vender snarest retur på din forespørgsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med godt humør og faglige kompetencer løser vi alt inden for jord, anlæg, kloak og belægning.

Måske ikke den billigste - men nok den bedste!

Kontakt os i dag!

Eller send e-mail til sk@soren-k.dk​.

Du kan også finde os på Facebook.

ENTREPRENØR SØREN K ApS 

Kejlstrupvej 18, 7361 Ejstrupholm