Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg med på Facebook

Professionelt firma, som udfører al slags anlægsarbejde

Er du på udkig efter en dygtig anlægsgartner?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Entreprenør Søren K kan du få hjælp til al slags anlægsarbejde. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Vi servicerer primært kunder i Ikast, Herning og resten af Midtjylland.

Uanset om du mangler hjælp til kloakering, anlæg af have eller en form for belægning, så har vi kompetencerne til at løse din opgave professionelt. Vi udfører anlægsarbejde for både privat- og erhvervskunder samt offentlige kunder. Nogle af vores primære arbejdsopgaver er:

Vi tilbyder anlægsarbejde af høj kvalitet

Vores anlægsgartner har mange års erfaring inden for anlægsarbejde, hvor vi har udført en lang række store projekter. Vi er derfor garant for en professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Vi er en loyal samarbejdspartner, som garanterer dig løsninger af høj kvalitet til den aftalte tid. Derudover tilbyder vi altid en så billig pris som muligt, uanset om vi skal hjælpe med at lægge nye fliser eller betonboring hos dig.

Interesseret i et gratis tilbud på dit anlægsarbejde?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for anlægsarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tager gerne en snak med dig om, hvordan vi sammen bedst muligt kommer i mål med din opgave. ​

Du kan ringe til os på telefon 25 52 92 78 for at aftale det nærmere forløb og høre om priser, eller du kan skrive til os på e-mail sk@soren-k.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit anlægsarbejde.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?​

Kontakt os ved at udfylde formularen. Vi vender snarest retur på din forespørgsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med godt humør og faglige kompetencer løser vi alt inden for jord, anlæg, kloak og belægning.

Måske ikke den billigste - men nok den bedste!

Kontakt os i dag!

Eller send e-mail til sk@soren-k.dk​.

Du kan også finde os på Facebook.

ENTREPRENØR SØREN K ApS 

Kejlstrupvej 18, 7361 Ejstrupholm