Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på​

Gartner tilbyder haveservice for private og erhverv​

Har du brug for en gartner til haveservice? Hos Entreprenør Søren K ApS tilbyder vi alle former for haveservice lige fra at vedligeholde til at plante nyt. Vi arbejder som gartner for private, erhverv og det offentlige, og vores kunder befinder sig i blandt andet Ikast, Herning og andre steder i Midtjylland.

Tilbyder alt fra vedligeholdelse og anlæg af have

Vi tilbyder haveservice, hvis du ikke selv har tid eller mulighed for at ordne de grønne arealer, eller hvis du repræsenterer en virksomhed og ikke ønsker at bruge ressourcer på disse opgaver. Vi kan også plante træer og buske samt anlægge en græsplæne ved nybyggeri.

Vi tilbyder en bred vifte af haveservice såsom:

  • Pasning af haver
  • Anlæg af græsplæner
  • Beskæring af buske og træer
  • Vedligehold af grønne område
  • Udarbejdelse af havetegninger
  • Plantning af buske, træer og hække
  • Andre opgaver for en gartner.

Kvalitet er en æressag for os, og det gælder lige fra de ganske små detaljer til det færdige haveprojekt. Derfor sikrer vi altid, at vores kunder får en smuk, holdbar og fremtidssikret løsning.

Hvad koster en gartner?

Vores priser for en gartner afhænger af den ønskede service, og dertil kommer eventuelle frø og planter, hvis der skal anlægges en ny græsplæne. Vi tilbyder gerne en billig løsning, hvis du har behov for mindre omfattende haveservice.

Få et uforpligtende tilbud på nyanlæg eller haveservice

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 25 52 92 78, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris for en gartner. Eller du kan skrive til os på e-mail sk@soren-k.dk.

Hvem er vi

Entreprenør Søren K

CVR-nr: 35644989

Find os

Søndergårdsvej 19
7430 Ikast

Kontakt os

Tlf.: ​25529278

E-mail: sk@soren-k.dk 

Måske ikke den billigste

Men nok den bedste!