Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på​

Kloakarbejde udføres af erfarent kloakfirma​

Er kloakken i stykker, og har du brug for kloakarbejde? Hos Entreprenør Søren K ApS rykker vi ud med det samme og løser problemet, hvis du har brug for akut kloakservice. Vi tilbyder alle former for kloakarbejde for private, erhverv og det offentlige, og vi har kunder i blandt andet Ikast, Herning og det øvrige Midtjylland.

Tilbyder alt fra rottespærrer til kloakarbejde

​Vi er et kompetent kloakfirma, og vi tilbyder kloakering, reparation og vedligeholdelse af kloaksystemer samt alle andre former for kloakarbejde. Det kan være både små og store projekter, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Forsikringsskader
  • Kloak i det åbne land
  • Udbedring af kloakskader
  • Montering af rottespærre
  • Etablering af nedsivningsanlæg
  • Separering af regn og spildevand
  • Andet kloakarbejde.

Det kan være irriterende at få uventede kloakproblemer, og derfor er det en god idé at vedligeholde kloaksystemet. Dermed undgår du at skulle bekymre dig om din kloak.

Kvalitet er en æressag hos os, og det gælder lige fra de små detaljer til det færdige byggeri. Vi sikrer altid, at vores kunder får en holdbar og fremtidssikret løsning.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale kloakmand

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale kloakmand, hvis du har problemer med din kloak, ønsker en udvidelse eller ønsker en nyetablering. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 25 52 92 78 for at aftale det nærmere forløb og høre om priser, eller du kan skrive til os på e-mail sk@soren-k.dk.

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi

Entreprenør Søren K

CVR-nr: 35644989

Kontakt os

Tlf.: ​25529278

E-mail: sk@soren-k.dk 

Måske ikke den billigste

Men nok den bedste!