Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på​

Vognmandskørsel, kranarbejde og containerudlejning​

Leder du efter en vognmand, der tilbyder vognmandskørsel? Hos Entreprenør Søren K ApS har vi stor erfaring med vognmandskørsel, kranarbejde og udlejning af containere. Kunderne kan være private, erhverv eller en del af det offentlige, og vores kunder er fra blandt andet Ikast og Herning samt det øvrige Midtjylland.

Sikker og stabil vognmandskørsel af erfaren vognmand

Vi er en alsidig og erfaren vognmandsforretning, som tilbyder en række forskellige former for vognmandskørsel. Vi kører gerne for bygherrer og andre entreprenører, udover vi naturligvis tilbyder kørsel i forbindelse med vores egne opgaver. Det kan være små og større projekter. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kranarbejde
  • Containerudlejning
  • Flytning af maskiner
  • Salg og levering af sten, grus, sand og muld med videre
  • Vognmandskørsel.

Vi garanterer, at vi leverer vores arbejde i højeste kvalitet. Kvalitet er en æressag for vores vognmandsfirma. Det gælder hele vejen fra de små detaljer til det færdige projekt. Vi sikrer altid, at kunderne får en god, sikker og stabil transportløsning.

Kontakt os for at få et tilbud på jeres projekt

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om vores ydelser og priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for vognmandskørsel, containerudlejning eller krankørsel.

Du kan ringe på telefon 25 52 92 78 for at aftale forløbet. Eller du kan skrive til e-mail sk@soren-k.dk.​

Hvem er vi

Entreprenør Søren K

CVR-nr: 35644989

Find os

Søndergårdsvej 19
7430 Ikast

Kontakt os

Tlf.: ​25529278

E-mail: sk@soren-k.dk 

Måske ikke den billigste

Men nok den bedste!